Teknovation Logo
robot

 
  • Brimas´ Thomas Iversen står nu i spidsen for en virksomhed, der også omfatter de hidtidige aktiviteter i Svend Hansen & Søn.

1. juli 2019, kl. 12:41 

Brimas opkøber Svend Hansen & Søn

Den østjyske Smede- og Maskinfabrik Brimas A/S meddeler, at man har købt maskinfabrikken Svend Hansen & Søn A/S pr. 1. juli.


Med købet af Svend Hansen & Søn A/S kommer Brimas A/S nu et skridt nærmere ambitionen om at blive den foretrukne totalleverandør af underleverandørarbejde inden for specialopgaver i rustfri stål, jern og aluminium, fremhæver administrerende direktør Thomas Iversen.

Brimas har i mange år haft et godt samarbejde med Svend Hansen & Søn, der har en 70 år god historie. Opstartet af Svend Hansen som en cykelsmedie, men aktiviteterne blev udvidet og har gennem årene omfattet produktion af skoleinventar, værktøjsfremstilling, specialmaskiner og underleverandørarbejde som maskinfabrikfabrik i form af fræse- og drejearbejde.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Medejer og tredje generation af Svend Hansen & Søn, Morten Vilmund Hansen har sammen med sin kompagnon, Kim Due Jacobsen, igennem længere tid været i dialog med Brimas omkring mulighederne for, "at stige på Brimas-toget”. De er begge rigtigt glade for, at det er lykkedes at lande en aftale. Vi har haft et tæt samarbejde med Brimas i mange år og deler de samme værdier omkring ordentlighed og overholdelse af aftaler.

Kim Due Jacobsen supplerer, at virksomheden, som en del af en større virksomhed, nu kan tilbyde kvalitetsstyring, dokumentation og sporbarhed med videre. Det er områder, som det kan være svært som mindre virksomhed at opfylde alt sammen, men det har Brimas ret godt styr på. Han glæder sig således til at kunne rette øjnene på fremstilling ved CNC fræse- og drejemaskinerne.

"Vi har i flere år kigget efter en mulighed for at tilkøbe kompetencer og maskineri inden for den spåntagende bearbejdning. En række af vore større kunder har længe opfordret os til at gå ind i branchen for spåntagende bearbejdning, en opfordring der stille og roligt har nærmet sig et krav, så der var to muligheder. Den ene var opkøb, den anden var at starte fra bunden," siger Brimas-direktør Thomas Iversen, og fortsætter:

"Heldigvis bød den her mulighed sig, så vi allerede fra i dag kan tilbyde CNC-fræsning og -drejning. Det er vi rigtig glade for, specielt fordi vi med de medfølgende kapaciteter har fået to dygtige gutter, der kan være med til at udvikle forretningsbenet hos Brimas, samt det, at de begge har et indgående kendskab til Brimas værdier.

Sv. Hansen & Søn flytter til Brimas-domicilet på Satellitvej ultimo 2019, idet Sv. Hansen og Søn i dets nuværende form lukker ultimo 2019.

Peter Iversen, medejer og produktionschef ved Brimas, er også begejstret over i fremtiden at kunne tilbyde spåntagende bearbejdning:

"Jeg håber vi kan få plads til maskinerne siger han med et glimt i øjet… Vi har fyldt alle 5.000 kvadratmeter op med gode ordre lige p.t., men mon ikke vi finder plads. Alternativt må vi bygge til igen - for fjerde gang. Heldigvis har vi masser af plads til at udvide, men vi skal jo huske at passe godt på det vi har brugt 20 år på at opbygge. Princippet om at tjene pengene før de bruges skal stadig følges," fastslår Peter Iversen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik