Teknovation Logo
robot

 
  • Øverste VDW-ansvarlige ved EMO 2019, og messens generaldirektør, er dr. Wilfried Schäfer, der har indrettet kontor i Hannover, hvor han har sit daglige virke nu og frem til messen er overstået.

4. juli 2019, kl. 12:07 

Store EMO 2019-forventninger

Nedtællingen til EMO 2019 i Hannover er nu inde i den sidste fase, og arrangørerne har et klart billede af, hvad der venter de besøgende den 16. til 21. september - om bag ti uger. En forsmag er netop givet ved et EMO 2019 Preview-arrangement.


Siden 1975 har der været afviklet EMO-messe i Hannover. Først hvert fjerde år, og siden 2001, to gange i hver seks-årige periode (og så én gang i Milano). EMO-rettighederne tilhører paraplyorganisationen for fabrikantforeningerne i Europa, Cecimo, som overdrager ansvaret til medlemsforeningen, Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken, VDW, når messen afvikles i Hannover. VDW stiller således også med messens øverste ansvarlige for afviklingen, som for tredje gang er dr. Wilfried Schäfer, der har titel af EMO 2019-generaldirektør.

Han har i disse dage "gæster" fra 37 af de udstillende virksomheder, fra ni lande, samt journalister fra hele verden ved et særligt EMO 2019 Preview-arrangement.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi glæder os over en stor forhåndsinteresse for EMO 2019. Det bliver både med et stort antal tilkomne udstillere og større udstillingsareal ligesom vi noterer os, at interessen på besøgssiden er rekordstor," siger Wilfried Schäfer.

Årets undertitel er Smart Technology Driving Tomorrows Production. Det omfatter brug af kunstig intelligens og de additive produktionsformer, mest kendt som 3D-print, såvel som stadig flere digitale løsninger, og herunder Industrie 4.0, der understøtter metalbearbejdningen, noterer Wilfried Schäfer.

Uden at komme med et egentligt bud på antallet af udstillere, som i 2017 satte rekord med omkring 2.200, så noterer han, at man i forhold til messen for to år siden har 30 udstillere mere på arealet, omend der stadig mangler omkring 100, for at det bliver rekord. Arealet til gengæld, er allerede nu større, end tilfældet var for to år siden, så det bliver rekordstort, med p.t. næsten 180.000 nettoudstillingskvadratmeter, oplyser Wilfried Schäfer.

"Der er generelt tale om, at eksisterende udstillere har taget større standarealer. Kun meget få er gået ned i standstørrelse. Vi noterer også et rekordstort antal asiatiske udstillere, og det bliver spændende at se, hvad det bringer med sig," fastslår Wilfried Schäfer. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik