Teknovation Logo
robot

 
  • PPC-familien fra Hoffmann er aktuelt udvidet med en vendeskærsplatte og en garant HM-parabolfræser PPC til højlegerede og hærdede ståltyper.

28. juni 2019, kl. 07:56 

PPC nu også med vendeskærsplatte

Hoffmann Group slår et slag for, at produktprogrammet inden for Parabolic Performance Cutting, PPC, nu også omfatter en kopifræser med vendeskærsplatte: HM-parabolfræser, og en Garant HM-parabolfræser PPC til højlegerede og hærdede ståltyper.


PPC-metoden er en videreudvikling af helradiusfræsning og kaldes parabolfræsning.

Den anvendes specielt til sletbearbejdning af friformflader i værktøjskonstruktioner og opnår op til ni gange kortere procestider eller en mange gange bedre overfladekvalitet, fremhæver Hoffmann Group. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med firmaets seneste vendeskærsplatte PPC, der er kompatibel med Garant præcisionskopifræsere som holdeværktøj, bringer Hoffmann Group et alternativ til HMparabolfræsere PPC med lige eller stump-konisk formet hovedskær på markedet.

PPC-skærindsatserne er udviklet til bearbejdningen af bundflader og frit tilgængelige flader uden forstyrrende konturer, og kan fås til højlegeret og hærdet stål, stål, aluminium og Inox. Tilhørende holdeværktøj for Garant-præcisionskopifræser findes i udførelsen stål og hårdmetal, inklusive Garant PowerCard.

Yderligere til vendeskærsplatten PPC har Hoffmann optimeret tre udførelser af deres HM-parabolfræser PPC til hård bearbejdning. Disse værktøjer har en tangential, konisk eller stump-konisk form og egner sig til sletbearbejdning af bundflader og store flader med forstyrrende konturer, til brug ved fem-aksede maskiner.

Til sletbearbejdningen af emner af højlegeret eller hærdet stål med frit tilgængelige flader uden forstyrrende konturer har brugeren derudover også aktuelt tilføjet Garant-fræsevendeskærsplatter PPC.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik