Teknovation Logo
robot

 
  • Med opkøbet pr. 1. juli af Netoil ApS udvider OK sin køle-/smøremiddelforretning.

26. juni 2019, kl. 10:56 

OK køber Netoil ApS

Netoil ApS, som sælger køle-/smøremidler inden for metalbearbejdning, bliver pr. 1. juli overtaget af energiselskabet OK a.m.b.a. Netoils nuværende ejer Lars Krogh-Rasmussen bliver fremover tilknyttet som konsulent.


Netoil, der har eksisteret siden 1. marts 2014, og hovedsageligt har dækket Sjælland og Bornholm, er blevet solgt til OK pr. 1. juli.

Selskabets indehaver Lars Krogh-Rasmussen vil herefter være tilknyttet som konsulent i OK, og fortsætter med at servicere og rådgive sine nuværende kunder som hidtil:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Jeg har overvejet mulighederne nøje, og konklusionen er, at den bedste løsning er at sælge denne del af virksomheden, da jeg inden for en kort årrække ønsker at gå på pension. Derfor er salget et udtryk for rettidig omhu for at sikre generationsskiftet," siger Lars Krogh-Rasmussen.

Lars Krogh-Rasmussen har gennem årene haft en god relation til OK, som han kender rigtig godt. Det er afgørende for ham, at smøremiddelvirksomheden drives videre på professionel vis og bevarer serviceniveauet. De krav, mener han, OK kan opfylde:

"Jeg tror slet ikke, mine kunder i første omgang kommer til at mærke, at de overgår til OK. Jeg bliver ansat som konsulent for køle-/smøremiddelsalget på Sjælland og Bornholm og vil servicere samt rådgive de samme kunder, som hidtil."

Netoils kunder er allerede påbegyndt skiftet til køle-/smøremidlerne fra tyske Rhenus, som OK er dansk distributør af, og det er nogle produkter, der, ifølge Lars Krogh-Rasmussen, kan opfylde kundernes behov:

"Jeg kender køle-/smøremidlerne fra Rhenus rigtig godt og er sikker på, at mine kunder bliver fuldt tilfredse med at overgå til deres produkter," siger Lars Krogh Rasmussen.

"Den kommende periode bliver en glidende overgang, hvor vi professionelt sikrer, at kunderne er trygge og får den nødvendige rådgivning. Vi skal sikre os, at de overgår til produkterne fra Rhenus med ro i maven, og derfor er det også vigtigt for os, at Lars Krogh-Rasmussen fortsat varetager kundekontakten, da han har relationen til kunderne," siger Torben Didia Rasmussen.
 
"Ud over, at Netoils kunder får et af de bedste køle-/smøremiddelmærker på markedet, får de desuden mulighed for at benytte OK's øvrige services, og vi håber, at de oplever skiftet rigtig positivt," understreger Torben Didia Rasmussen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik