Teknovation Logo
robot

 
  • Maskinen opnår meget høje spånhastigheder op til 710 kubikcentimeter/minuttet ved Face Milling, fremhæver Okuma.

Teknovation nr. 12/2019

Okuma præsenterer seneste dobbeltstander

Japanske Okuma præsenterer på årets EMO Hannover-messe firmaets seneste dobbeltstander-maskine, der er målrettet automatiseret produktion inden for værktøjsformindustrien.


Når årets store begivenhed inden for den spåntagende industri EMO Hannover løber af stabelen fra den 16. til 21. september, præsenterer Okuma en aktuel maskine målrettet værktøjsmagerne.

Nærmere bestemt er der tale om det aktuelle dobbeltstander-maskine MCR-S, et fem-akset CNC-bearbejdningscenter til højpræcisionsbearbejdning af større emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinens robuste konstruktion sikrer, ifølge Okuma, stabilitet og gode vibrationsdæmpningende egenskaber, og da fremstillingsprocessen af værktøjsforme er meget sårbar overfor temperaturændringer, har producenten desuden tilføjet firmaets Thermo Friendly Concept.

En mobil billedsensor giver også mulighed for præcis kontrolmåling ved skærehovedet og sikrer, at alle produktionstrin kan spores. Og muligheden for såkaldt Hyper-Surface-bearbejdning eliminerer behovet for manuel efterbearbejdning samt forkorter den tid, der er nødvendig for at bearbejde råmaterialet, konstaters det. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik