Teknovation Logo
robot

 
  • Med udgave 9/2019 følger, traditionen tro, det store Værktøjsmaskiner Special Edition-magasin, som nu er på vej ud til alle modtagerne, hvor udgivelserne kan inspirere frem til næste nummer, på den anden side af sommerferien.

14. juni 2019, kl. 15:13 

Seneste blad med stort magasin på vej

teknovationNr. 9 - 2019   Vore distributører har nu afhentet både seneste avis og det store Special Edition-magasin, med særligt CNC-værktøjsmaskiner i fokus, der bliver uddelt til modtagerne fra mandag. Digitalisering og Smart Manufacturing er nu mere end blot Buzzwords. Det er virkelighed i danske metalbearbejdningsvirksomheder.


I den aktuelle udgave af Teknovation er CNC-værktøjsmaskiner til metalbearbejdning - både spån og plade - og de tilhørende løsninger omkring maskinerne i fokus.

I de senesete år er Industrie 4.0 og Industrial Internet of Things, IIoT, integrereret mere og mere med maskin- og robotstyringerne ligesom overordnede virksomhedssystemer i stigende grad kobles på, så man i realttid kan følge bearbejdningen på hele maskinpsrken via Smartphones, Tablets eller PC´er, også selv om man ikke selv fysisk er i virksomheden.  

Buzzwords som Smart Manufacturing og digitalisering er blevet dagligdag i metalvirksomhederne, hvor man også kobler målemaskiner, data for materialer og meget mere sammen i log´en, og dermed har fuld sporbarhed og dokumentation.

Det er ikke rullet fuldt ud hos eksempelvis Welltec, som ud over produktion i Allerød, også har investeret i fuldautomatiseret spåntagende bearbejdning i Esbjerg. Digitaliseringen har imidlertid vundet indpas, som det også gør sig gældende hos Lund Maskinfabrik ved Horsens, AM Tooling i Odense, Hjernø Værktøjsfabrik, ligeledes i Odense, MJC Metal i Esbjerg, hos svenske Wåhlins Skärtekniker i Krylby og Plåtmodul i Mjölby. Alle disse virksomheders seneste installationer af CNC-værktøjsmaskiner er derfor omdrejningspunktet i årets Special Edition - Værktøjsmaskiner.

I hovedavisen gælder det blandt andet installationen af en fuldautomatiseret robotsvejsecelle hos MOHO Works i Værløse og ubemandet produktion hos AVK Tooling i Galten. Hertil er det også spændende artikler i specialtemaerne om Overfladebehandling/Slibning, Plastteknologi, Svejsning/Sammenføjning samt Transmissioner/Lejer.

Se hele online-versionen af det aktuelle nummer ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik