Teknovation Logo
robot

 
  • Martin Svärdh er blevet udnævnt til VD i DMG MORI Scandinavia AB.

11. juni 2019, kl. 07:59 

Nordisk DMG MORI-chefskifte

I forbindelse med at den hidtidige VD, Fredrik Gedda, er udnævnt til chef for DMG MORI Central USA, der har hovedsæde i Chicago, er den hidtidige servicechef Martin Svärdh udnævnt til VD i DMG MORI Sweden AB, der også omfatter koordineringsansvar i Danmark, Norge og Baltikum for de skandinaviske aktiviteter.


Den nordiske organisation i DMG MORI har fået Martin Svärdh som øverste chef, og VD for DMG MORI Sweden AB, hvor han også refererer til moderselskabet for salgs- og servicevirksomhederne i Danmark, Norge samt Baltikum.

De seneste fire år har han været i det svenske selskabs ledelsesgruppe, som servicechef, og han erstatter Fredrik Gedda på posten, efter at han er udnævnt til en chefstilling i DMG MORI USA, hvor han skal stå i spidsen for en nyetableret organisation kaldet USA Central, med domicil i Chicago.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Som øverste chef i Norden har Martin Svärdh cirka 100 medarbejdere under sig, på de fire markeder. Det er samtidig en ekspanderende organisation, noteres det, da man oplever en positiv udvikling i omsætning såvel som i markedsposition på de nordiske markeder såvel som i Baltikum.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik