Teknovation Logo
robot

 
  • Det forventes at Process Gears er i fuld drift fra 4. kvartal 2019, oplyser Rasmus Niebuhr.

21. maj 2019, kl. 08:52 

Niebuhr Gears klar til de store serier

Niebuhr Gears introducerer i løbet af året yderligere et forretningsområde med massefremstilling af transmissionselementer produceret på fuldautomatisk udstyr. Det annoncerer Ikast-virksomheden i forbindelse med offentliggørelsen af firmaets årsregnskab for 2018.


Med en ny produktionsenhed, der placeres i en nyerhvervet nabobygning til hovedkvarteret i Ikast, fortsætter Niebuhr Gears de omfattende investeringer fra de foregående år i 2019. 

Det annoncerer virksomheden i forbindelse med offentliggørelsen af firmaets årsregnskab, der, ifølge Ikast-selskabet, viser et stabilt resultat før afskrivninger på 48,5 millioner (53,3 millioner i 2017). Resultatet før skat udgør 10,2  millioner (21,6 millioner i 2017), hvilket er som planlagt, og betragtes som tilfredsstillende. Endvidere berettes, at der budgetteres med investeringer for 55 millioner i koncernen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det tredje forretningsområder, der skal supplere de to eksisterende forretningsområder ”Heavy Duty” samt ”Industrial Gears” er døbt ”Process Gears”. Her skal der fremstilles tandhjul og transmissionselementer i meget store seriestørrelser.

Alene til Process Gears bliver der investeret i nye fuldautomatiske bearbejdningsanlæg og specialværktøjer, til en værdi af cirka 25 millioner. De kommende produktionsanlæg bliver installeret i en nyerhvervet produktionsbygning i Ikast i løbet af sommeren.

Med Process Gears henvender sig til kunder indenfor blandt andet landbrugssektoren og automobilindustrien, hvor der er behov for store seriestørrelser af transmissionselementer. Via automatisering samt vidensdeling med de eksisterende forretningsområder hos Niebuhr, kan den nye forretningsenhed konkurrere med fremstilling i lavtlønsområder såsom Kina eller Østeuropa, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media