Teknovation Logo
robot

 
  • Værket i Gosheim er løbende blevet udvidet, for at kunne levere det stadig mere komplette maskinprogram. Her et kig ind i montagehallen for de største maskiner i programmet.

9. maj 2019, kl. 08:23 

Open House 2019 hos Hermle i gang

Omkring 4.000 besøgende fra internationale virksomheder er i disse dage forbi Open House 2019 ved Hermle i Gosheim. Det gælder også en dansk delegation.


Der bliver taget godt imod de fremmødte gæster ved Hermle i sydtyske Gosheim i forbindelse med årets Open House. Danske besøgende bliver mødt af salgschef Jørgen Jessen, Hermle Nordic, der viser rundt i udstillingsområdet ligesom han også gerne viser selve produktionen frem.

Hele maskinprogrammet vises frem i showroomet, hvor der også er mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med den netop præsenterede automatiseringsløsning RS 05-2, der er et robotsystem, som byder på kompakt automatisering af flere af maskinmodellerne, og således kan anvendes ved både Hermles C12 og C22, på siden af maskinen, og frontalt på C32, C250 og C400.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over producentens egne maskiner er der også over 50 medudstillere med opspændingsteknik, skærende værktøj, Cad-/Cam-software, værktøjsforindstilling med meget mere.

Der er også Hermle ekspertforum, med mange forskellige foredrag om moderne spåntagning, Hermle brugerskole med tips og tricks til fræsning og drejning og så demonstreres i år også Servicekompetence Live  ligesom Hermles uddannelsesafdelingi år har indrettet en stand ved arrangementet og præsenterer uddannelseskonceptet.

Open House løber til og med lørdag den 11. maj.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik