Teknovation Logo
robot

 
  • Omkring 30 branchefolk deltog i KYOTECH-eventet tirsdag, hvoraf de 21 var besøgende udefra. Her fik de en introduktion til flere af de seneste produkter på boresiden.

7. maj 2019, kl. 23:01 

KYOTECH afholdt for anden gang

Kyocera Unimerco i Sunds ved Herning havde tirsdag inviteret en række udvalgte branchefolk til virksomhedens  teknologidagformat, der er døbt KYOTECH.


Den anden udgave af Kyocera Unimercos teknologidagkoncept KYOTECH, hvor medarbejdere fra en række udvalgte virksomheder med speciale i metalbearbejdning tager en dag ud af kalenderen, foregik tirsdag i Sunds.

Her kunne værktøjsproducenten i dét, der siden 2013 har været Kyocera Cutting Tools-divisionens europæiske hovedkvarter, præsentere de danske branchefolk for en række af de seneste lanceringer målrettet den spåntagende del af metalindustrien.

Om formiddagen var oplæg i virksomhedens konferencelokaler med efterfølgede live-produktpræsentationer dedikeret til boring med fokus på producentens seneste DRA og DRV-produkter over for tilsvarende konkurrerende værktøjer. Eksempelvis kommer MagicDrill-boreserien nu med en 12xD-model og MagicDrill DRV er gået op i en 6xD-model.

Hertil blev lagt vægt på at forklare og diskutere muligheder med solide hårmetalbor over for korthuls- og vendeskrærsbor med mere, samt baggrunden for de aktuelle lanceringer med hensyn til eksempelvis større kernediameter for øget stabilitet versus spånafgangen med behov for mindre spåner.

Eftermiddagen var på bagkant af frokosten og en rundvisning i produktionen dedikeret til fræsning og en dybere præsentattion af produkterne MEW, MEC, MHF Mini, MFPN66 og Mahr-ruhedsmåling.

Som ved det tidligere arrangement var der igen planlagt muligheden for at køre ræs i Herning Go-Kart Center efterfulgt af en festlig middag. 

"Vi tror på, at vi har fundet et godt koncept, hvor vi kan få en god tæt dialog med kunderne, for det er alfa omega i dag at få feedback og udveksle erfaringer, så vi for alvor får mulighed for at løse de problemer, folk går og bakser med," siger External Sales Manager, Simon Sondrup, og tilføjer:

"Nu har vi holdt to arrangementer med fokus på boring og fræsning, og to KYOTECH-events årligt er nok et fornuftigt leje. Det kan godt gå hen at blive tre, og så ser vi på at tage op andre temaer såsom afkortning med mere."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik