Teknovation Logo
robot

 
  • Okuma håber ikke mindst at udvikle virksomhedens teknologier målrettet Aerospace-industrien med AMRC-medlemskabet. Det fem-aksede MU-8000V-L-bearbejdningscenter er i stand til at bearbejde vanskelige materialer som titanium, fremhæver Okuma.

26. april 2019, kl. 07:32 

Okuma medlem af AMRC Sheffield

Japanske Okuma er blevet medlem af Advanced Manufacturing Research Centre, AMRC, ved University of Sheffield. I den forbindelse installerer CNC-maskinproducenten et fuldt fem-akset MU-8000V-L-bearbejdningscenter inklusiv alle mulige optioner ved AMRC.


Som nyligt medlem af den britiske pendant til DAMRC i Herning, AMRC, ønsker Okuma at deltage ved at udvikle bearbejdningsapplikationer til nye typer materialer, der med stor sandsynlighed bliver standard inden for branchen, fremhæves det.

Anden forskning ved AMRC, hvor Okuma vil blive involveret, er undersøgelsen af muligheder for fremstilling af mere effektive drev som fremtidige løsninger til at afløse mere konventionelle drivagrigater i elektro-, hybrid- eller geardrevne fremføringssystemer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For Okuma vil avancerede fremstillingsprocesser med det installerede fuldt fem-asket MU-8000V-L-bearbejdningscenter eksempelvis være gear-skiving i innovative materialer og andre avancerede tandhjulsproduktionsteknologier.

Det overordnede mål med disse forskningsprojekter er at øge effektiviteten af flymotorer, samtidig med at støj og CO2-emissioner reduceres, konstateres det.

Okuma forhandles i Danmark af Flextek A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik