Teknovation Logo
robot

 
  • Solid-simulering til fem-aksede Cam-programmer kommer snart til Cisco Edit, fremhæver producenten, danske Cimco A/S.

24. april 2019, kl. 07:16 

Fem-akset simulering i CIMCO Edit

Solid Simulation i CIMCO Edit er i øjeblikket ved at blive opdateret med flere funktioner og forbedringer, herunder support til fem-aksede værktøjsbaner, fremhæver producenten, danske CIMCO.


Solidsimulering har været tilgængelig i CIMCO Edit i flere år med støtte til både tre-akset bearbejdning og drejning.

I en opdateret version tilføjer danske CIMCO nu også muligheder i forbindelse med fem-aksede maskiner takket være en ny grafikmotor, der også muliggør højere præcisionsgengivelse generelt. En række ekstra værktøjer er der også tilføjet understøttelse af, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For at gøre simuleringen hurtigere og lettere, er solidsimuleringen nu også fuldt multi-threaded og udnytter dermed alle tilgængelige CPU'er.

Mens simuleringen kører, reduceres kvaliteten lidt for at sikre, at animationens korrekte hastighed opretholdes. Pauser eller stopper brugeren simuleringen, beregnes skærmen med højere præcision for at give en mere præcis repræsentation af det aktuelle trin i programmet. Om nødvendigt kan gengivelseskvaliteten justeres manuelt, konstateres det.

Virksomheden forventer at frigive en Preview-version inden for en til to måneder og en stabil version i løbet af 3. kvartal. Se en video om de kommende fem-aksede muligheder her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik