Teknovation Logo
robot

 
  • På underleverandørsiden giver medejer og fabrikant hos Lem Beslagfabriks, , Peter Lambæk, et indblik i virksomhedens erfaringer med at optimere produktionsprocesser ved hjælp af ny teknologi.

15. april 2019, kl. 07:49 

MADE i dybden med spåntagning hos DAMRC

Med et Open Lab-event hos DAMRC 7. maj sætter Manufacturing Academy of Denmark, MADE, spot på aktuelle produktionsprocesser og teknologier, der har potentiale til at styrke danske metalbearbejdende virksomheder.


I regi af Innovationsnetværket for Fremtidens Produktion holder MADE Open Lab hos DAMRC den 7. maj.

Arrangement går i dybden med, hvordan aktuelle produktionsprocesser og teknologier inden for bearbejdningsområdet kan styrke produktion og forretning hos de mange danske metalbearbejdende virksomheder.

Blandt andet vil der være fokus på Industry 4.0 i praksis med overvågning af Mazak-maskiner, samt muligheden med øget værktøjsudhæng for øget produktivitet inklusiv demonstration af værdien af længere udhæng med en endefræser.

Fra Teknologisk Instituts Tribologicenter præsenterer centerchef, Lars Pleth Nielsen, det, han betegner som næste generation af højtydende værktøjers bearbejdning i rustfrit stål. Værktøjsdesign er understøttet af teoretisk modellering, mens nye og hårde belægninger bliver udviklet ved hjælp af den seneste belægningsteknologi baseret på HiPIMS-teknologien.

På forskningssiden kommer også Associate Professor ved DTU Mekanik, Guido Tosello, der fortæller om de seneste forskningsresultater inden for nye produktionsprocesser og med fokus på, hvordan man kan optimere processer og øge overfladekvaliteter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media