Teknovation Logo
robot

 
  • Der blev taget flot spån på Mazak FH8800-bearbejdningscenteret ved de indlagte livesessioner ved Mapals Technology Days.

12. april 2019, kl. 07:17 

Mapal viste det seneste i Herning

Mapals danske Technology Day-arrangement løb onsdag og torsdag af stablen i Herning. Her fik branchefolk indblik i de senest produkter fra producenten blandt andet gennem livebearbejdning på et Mazak FH8800-bearbejdningscenter.


Andendagen af Mapals danske Technology Day-arrangement løb torsdag af stablen hos Mill-Turn A/S.

Her kunne en række branchefolk høre om det seneste sene fra den store tyske producent af skærende værktøj med produktion på en række kontinenter verden over.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I alt seks Mapal-medarbjedere var på dagen mødt frem i mødelokalet klods op af produktionen hos den spåntagende Herning-virksomhed, inklusiv firmaets danske tekniske konsulent, Michael Bang Pedersen.

De kunne fortælle om en række af de seneste værktøjsserier herunder muligheder for bearbejdning i aluminum og stål med virksomhedens VHM- og rivalværktøj, samt højtydende bearbejdning af med
PCD-fræseværktøj med mere. 

På et Mazak FH8800-bearbejdningscenter i de tilstødende fabrikslokaler gav medejer af og teknisk direktør hos Mill-Turn, Henrik Andersen, deltagerne to længere demobearbearbejdningssessioner med solide emner i henholdsvis stål52 og alu. Blandt andet blev det til højydende boring, lommefræsning og sletbearbejdning.

Herudover var der også fokus på værktøjsproducentens store udbud af specialværktøj såsom muligheder med Additivt fremstillede værktøjsholdere, som, ifølge Mapal-specialistene, byder ind med væsentlige fordele og samtidigt lever op til mindst de samme kvalitetskrav som tilsvarende traditionelt fremstillede af slagsen. Virksomheden har i alt syv AM-maskiner stående i produktion i Tyskland til formålet, og dem er der run på, understregedes det. 

Ved frokostid kunne de fremmødte netværke og få godt til ganen ved en opstillet pølevogn, og ifølge Michael Bang Pedersen, så er et lignende arrangement til næste år allerede på tegnebrættet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik