Teknovation Logo
robot

 
  • "Ved hjælp af effektive bearbejdningsstrategier og vores helt egne postprocessorer har vi lykkedes gang på gang at få mest muligt ud af maskiner og yderligere øget proceslidelighed fra design til maskine. Ved siden af hastighed og overfladekvalitet holder vi altid øje med en yderligere omkostningsfaktor for brugeren i form af så skånsom produktion som muligt for at forlænge værktøjets levetid og vedligeholdelsescyklustider," siger CEO hos OPEN MIND Technologies, Volker Nesenhöner.

22. marts 2019, kl. 07:16 

OPEN MIND fejrer 25 års-jubilæum

Producenten af hyperMILL Cam-software-suiten, tyske OPEN MIND, der aktuel beskæftiger over 300 medarbejdere, kan i år fejre 25 års-jubilæum.


Tyske OPEN MIND, der med Cam-software-suiten hyperMILL har været med til at forme og drive udvikling af moderne fuld fem-akset simultan-bearbejdning inden for ikke mindst formværktøjsproduktion, kan nu fejre 25 års-jubilæum.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved udgangen af 2018 beskæftigede virksomheden 305 medarbejdere. Når jubilæumsåret rinder ud, vil dette tal være vokset til over 330 med nye datterselskaber, der begynder at fungere, fremhæver producenten.

"Vi begyndte med kun 20 ansatte, men vores kærlighed til teknologi og vores innovative ånd er noget, der ikke har ændret sig gennem årene", siger CTO og en af grundlæggerne af OPEN MIND, Dr. Josef Koch.

Dette sker ikke mindst gennem to årlige hyperMILL-udgivelser, der garanterer, at aktuelle udviklingstrin og krav implementeres i softwaren til gavn for producenter inden for værktøjsfremstilling, bilindustrien, luftfart, produktionsbearbejdning og energiindustrien, fremhæves det.

Senest har virksomheden ved hjælp af den avancerede simuleringsløsning HyperMILL VIRTUAL Machining sikret en væsentlige sammenkobling mellem Cam-software og CNC-maskiner, og dermed opnået en milepæl i implementeringen af Industry 4.0 inden for den spåntagende industri, konstaterer producenten.

Hypermill forhandles i Danmark af Masentia A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik