Teknovation Logo
robot

 
  • Hermles årlige Open House i sydtyske Gosheim finder denne gang sted i dagene 8. til 11. maj.

18. marts 2019, kl. 07:53 

Hermle klar til Open House 2019

Hermle i det sydtyske klargør i år demonstrationer ved omkring 30 af de seneste maskiner, heraf en række delvist automatiserede, i firmaets teknologi og showroom den 8. til 11. maj - tilmeldingen er nu åben.


Hermle fremviser hele maskinprogrammet under spån, når der holdes Open House 2019, og blandt opstillinger vil også være en række automationsløsninger, der ligeledes demonstreres live.

Ud over producentens egne maskiner er der også over 50 medudstillere med opspændingsteknik, skærende værktøj, Cad-/Cam-software, værktøjsforindstilling med meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er også Hermle ekspertforum, med mange forskellige foredrag om moderne spåntagning, Hermle brugerskole med tips og tricks til fræsning og drejning og så demonstreres i år også Servicekompetence Live i forbindelse med Open House, oplyser Hermle Nordic-salgsched Jørgen Jessen, som står til rådighed for danske kunder, der vil besøge Open House ved Hermle i sydtyske Gosheim i år.

Hermles uddannelsesafdeling har i år indrettet en stand ved arrangementet og præsenterer her Hermles uddannelseskoncept, og så er der naturligvis også rig mulighed for at se, hvordan en Hermle fremstilles med løbende rundvisninger på fabrikken.

Se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik