Teknovation Logo
robot

 
  • Med Silent Tools Plus-løsningen udvider Sandvik Coromants igen udbud af Industrie 4.0-løsninger, fremhæves det.

18. marts 2019, kl. 07:28 

Digitalt forbundet Silent Turning

Sandvik Coromant er på banen med løsningen Silent Tools Plus, der skal sikre digital dataopsamling under drejeprocesser med værktøjsproducentens Silent Tool-produkter.


Med Silent Tools Plus lancerer Sandvik Coromant muligheden for indlejret indsamling og analyse af skæredata i realtid fra drejeprocesser, der gør brug af virksomhedens Silent Tools-værktøjholdere, fremhæver producenten.

Innovationen tilbydes som en del af virksomhedens CoroPlus-serie af løsninger til produktionsvirksomheder for at imødegå den hurtigtvoksende trend inden for digitalisering af spåntagende processer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt gør løsning det muligt at indsamle data fra drejeprocessen, der sendes til et dashboard, hvilket giver operatøren værdifuld indsigt i, hvad der sker under fremstillinge af de ofte lange rørformede komponenter.

Eksempelvis vil det være muligt at opdage, om der er for kraftige vibrationer og/eller hvis overfladekvaliteten risikerer at blive kompromitteret. Desuden vil operatørerne kunne reducere den tid, maskinen kører uden værktøjet i indgreb, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik