Teknovation Logo
robot

 
  • Kina er på vej til at væres slibeproducentens største marked. Ved den kommede China International Machine Tool Show, CIMT, i Beijing fra den 15. til 20. april lancerer Studer officielt en række opdaterede modeller i sortimentet, der især udvider fleksibiliteten i forhold til emnelængden for hver enkelt maskinmodel.

15. marts 2019, kl. 07:42 

Studer opnåede rekordsalg i 2018

Den schweiziske producent af CNC-rundslibemaskiner Studer kunne ved et større event ved Zürich forleden annoncere, at virksomheden havde et rekordår i 2018.
 


Det har været det bedste år siden Fritz Studer AG blev grundlagt for over ethundrede år siden. Det konstaterede topchef for den schweiziske producent af CNC-rundslibemaskiner Studer, Jens Bleher, onsdag formiddag ved et større event udenfor Zürich i Schweiz.

I 2018 havde virksomheden således rekordsalg på næsten alle markeder, også i Norden, med i alt over 600 maskiner leveret til over 40 lande, samt en ordreindgang, der ligeledes aldrig har været højere. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinen med det største salg var modellen S33, efterfulgt af den sidste år relancerede Favorit med op til 1.600 millimeter emner i lægden, samt topmodellen S41.

Endvidere leveredes eksemplar nummer 1.000 af modellen S31. Dette viser, at maskinen har budt kunderne på topegenskaber i forhold til pålidelighed og præcision i årevis, lød det fra Studer CSO, Sandro Bottazzo.

Endelig kunne CSO'en også rapportere, at den nyligt relancerede mindre S11-cylindriske slibemaskine havde salgsrekord sidste år.

Hvorvidt fremgangen kan fortsætte med den usikkerhed, der er i verden på mange fronter, er ikke til at spå om, lød det afsluttende fra Jens Bleher. Men trods dette, så tror virksomheden, der er en del af den tyske United Grinding-koncern, også på at opnå vækst i 2019, konstaterede han.

Studer og andre maskiner fra United Grinding-koncernen forhandles i Danmark af Masentia A/S, der blandt andet viser den senste Studer Favorit 1000-model på virksomhedens husudstilling Masentia Machining fra den 19. til 21. marts i Odense.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik