Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmann Group kan føre sin historie helt tilbage til 1919, og fejrer aktuelt 100 års-jubilæum.

11. marts 2019, kl. 10:44 

Hoffmann Group runder 100 år

Hoffmann Group indleder i marts fejreringen af koncernens 100 års-jubilæum. I den forbindelse inviteres kunder og øvrige interesserede til specialaktionen: "Vi fejrer, du sparer – 100 år Hoffmann, 100 dage top-værktøj til jubel-konditioner“.


Hoffmanns 100 års-jubilæum markeres nu i den virtuelle forretning "eShop“. Der venter et udvalg af værktøj til særlige jubilæumspriser.

Aktionen begynder i april på www.hoffmann-group.com. Desuden har Hoffmann overført en specialdonation til jubilæet på 100.000 euro til virksomhedens stiftelse Hoffmann Group Foundation. Med denne skal især alle indretninger for socialt dårligt stillede og traumatiserede børn og unge støttes ved hjælp af indretningen af kreative værksteder. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hoffmann startede med bedste forudsætninger i jubilæumsåret. 2018 opnåede Hoffmann SE, med sine datterselskaber, for første gang en rekordomsætning på over én milliarder euro, medarbejderantallet opnåede det højeste antal på over 3.000 ansatte og virksomheden voksede organisk videre.

"At det går vores virksomhed så godt i dag, kan vi i første linje takke vores engagerede medarbejdere for,“ siger oldebarn af virksomhedens grundlægger, Nicola Bleicher, der er en af anpartshaverne. Hendes søster og medanpartshaver Verena Heinrich tilføjer:

"Vore medarbejdereer vores hundredeårige firmas foryngelseskilde –de sørger med fremsynethed, kreativitet ogdriftighedfor, atde altid fleksibelt tilpasser sig den aktuelle tidsånd.“

Grundstenen for Hoffmann SE lagde Josef Hoffmann den 11. marts 1919 i München. 1932 trådte hans søn Franz ind i virksomheden. Han opfandt i 1936 Hoffmann-kataloget, der i mellemtiden udkommer på 18 sprog og også står til rådighed på eShoppen. Fra 1950´erne indrettede Franz Hoffmann firmaet konsekvent til fagrådgivning og salg af værktøj. Også introduktoinen af egne produktlinjerunder mærket Garant i 1973 går tilbage til Franz Hoffmann. Som mangeårig firmachef prægede han kultur ogværdisystem som ingen anden:

"Vi lever stadig i dag i henhold til værdier, som gjorde firmaet succesrigtog sammenfatter dem i dag under formlen Pioneering, Precise, Personal," fortæller Siegfried Neher, Hoffmann SE´s direktør for teknologi & transformation.

I tredje generation sluttede Hoffmann sig så samen med familievirksomhederne Gödde, Oltrogge og Perschmann til Hoffmann. I dag, i fjerde generation, er Hoffmann globalt tilstede med deres partnerne med 69 afdelinger i over 50 lande.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik