Teknovation Logo
robot

 
  • SpadeRush linjen omfatter nu udskiftelige boreplatter i størrelsen 20,0 iil 25,5 millimeter.

Teknovation nr. 4/2019

Flere udskiftelige bor-platter

Taegutecs SpadeRush-linje er udvidet til nu også at omfatte udskiftelige boreplatter i størrelsen 20,0 til 25,5 millimeter. Det betyder, at SpadeRush nu leveres fra 20,0 til 41,0 millimeter med 1/10-del spring.


TaeguTecs SpadeRush-linje er aktuelt udvidet til nu også at omfatte udskiftelige boreplatter i størrelsen 20,0 til 25,5 millimeter,, som er et område, der har været specielt efterspurgt, fortæller direktør Tom Holmgreen, TaeguTec i Danmark.

"tilbyder SpaceRush nu den samme højtydende bearbejdning til en bredere vifte af hulbearbejdningsapplikationer,” siger direktør Tom Holmgreen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Funktionerne omfatter et lynspændesystem, som betyder, at det ikke er nødvendigt at fjerne platteskruen fra holderen, når du udskifter boreplatten, to effektive skær-kanter hvilket giver højere produktivitet, asymmetrisk design hvilket hindrer fejl ved montering og giver høj tolerance og fremragende overfladefinish, fremhæver Tom Holmgren.

Man opnår således højere produktivitet på grund af skrueklemme-designet, som øger stivheden, et bor-system, der kan afkøle og bor-diameterområdet på nu 20,0 til 41,0 millimeter samt boredybde i henholdsvis 3 og 5 gange diameter.

Løsningerne fås også som skræddersyet specialværktøj, understreger Tom Holmgren.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik