Teknovation Logo
robot

 
  • Med online-konfiguratoren E-Form kan Hoffmann Group nu levere kundespecifikke skumindlæg, hvor værktøjerne kan placeres delvist oven på hinanden.

Teknovation nr. 4/2019

Mere orden i værktøjskufferten

Hoffmann Group introducerer E-Form onlinekonfigurator, så man kan levere brugeroptimerede skumindlæg med friformflader til værktøjskufferter og skuffer.


Hoffmann Group meddeler, at man har udvidet E-Form online-konfiguration til skumindlæg med funktionen „friformflader“. Dermed kan kunderne selv designe individuelle skumindlæg, hvor værktøjsløsningerne ikke kun ligger adskillt ved siden af hinandenmen også delvis oven på hinanden. På denne måde kan der anbringes markant flere værktøjer godt organiseret nede i værktøjskufferten og i skuffen.

Et tilføjet XXL-skanunderlag i formatet 1.000 gange 400 millimeter gør det muligt at fremstille skumindlæg selv til større værktøjsløsninger, for at kunne placere dem komfortabelt væk fra arbejdsområdet, når de ikke anvendes.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med E-Form skumindlægs-konfiguratoren er fremstilling af skumindlæg til værktøjskufferter og skuffer således nu at betragte som en leg, fremhæver firmaet. Værktøj placeres på skanunderlaget;,foto laves pr. Smartphone eller digitalkamera, efterbearbejdes på  PC - og så er man færdig. 

Alternativt kan brugeren konfigurere sit skumindlæg komplet på PC´en ved at bruge databasen med 14.000 forinstallerede værktøjsløsninger og 30.000 værktøjskonturer fra spåntagnings- og holdende teknik fra Hoffmann.

„Friformflader“ gør det for eksempel muligt at lave en fræselomme, hvor filens skær positioneres oven på en finsavklinge – det bringer ordenog plads til markant flere værktøjer i kufferten, fastslår Hoffmann.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik