Teknovation Logo
robot

 
  • DM Skills-konkurrencerne vil næste år, den 16. til 18. januar 2020, være tilbage i Bella Center, der også dannede rammerne om eventet tilbage i 2015. Her er det Nikolaj Vadstrup Pedersen i færd med konkurrencen for fire år siden.

8. februar 2019, kl. 11:33 

DM i Skills i Bella Center i 2020

DM i Skills holdes til april i Næstved. Næste år rykker arrangementet ind i Bella Center, oplyser Københavns Kommune, som med afviklingen af konkurrencerne ønsker at medvirke aktivt til at inspirere endnu flere unge til at gå håndværkets vej.


I København har man i flere år arbejdet på at udbrede kendskabet til erhvervsuddannelserne blandt byens unge, og til næste år skal Københavns Kommune i samarbejde med Region Hovedstaden og erhvervsskolerne være vært for DM i Skills, som rykker ind i Bella Center 16. til 18. januar 2020, meddeler kommunen.

Omkring 300 unge ventes at være med som deltagere, og de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste, herunder i industritekniker-, klejnsmed- og automatiktekniker-fagene.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


SM i Skills-konkurrencerne arrangeres af nonprofit-organisationen SkillsDenmark, i samarbejde med kommuner, regioner og erhvervsskolerne.

 “I København har vi sat målrettet ind for at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse efter folkeskolen. Derfor bliver det en vigtig begivenhed for København at være vært for DM i Skills. Det giver Københavns unge en unik mulighed for at få endnu bedre indblik i de spændende udfordringer og stærke fagligheder, der findes i håndværksfagene” lyder det fra overborgmester Frank Jensen, og formanden for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen, supplerer:

“Vi er meget glade for, at det er lykkedes med stor velvilje fra Københavns Kommune og Region Hovedstaden at få DM i Skills til København i 2020. Det er vores mål at komme rundt i alle landsdele fra år til år, men som DM i Skills er vokset, kan det være en udfordring at finde haller med tilstrækkeligt plads til så mange konkurrencefag og så stort et publikum. Med en placering i Bella Center 2020 føler vi os helt trygge ved rammerne, for vi var der sidst i 2015 og vi husker, at det netop er her, vi har sat vores publikumsrekord med over 68.000 besøgende.”

I første omgang gældet det DM i Skills 2019, der afvikles 4. til 6. april i Næstved.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik