Teknovation Logo
robot

 
  • Hjernø Værktøjsfabrik i Odense er genstand for en større reportage på OSG´s globale blog, hvori brugen af blandt andet OSG-endefræsere er i fokus. (Foto: Hjernø Værktøjsfabrik)

8. februar 2019, kl. 09:23 

Højpræcisionsfræsning i Odense

På OSG´s globale blog er der aktuelt lanceret en større beskrivelse af Hjernø Værktøjsfabrik i Odense, og deres brug af blandt andet OSG-endefræsere til højpræcisionsfræsning.


OSG Scandinavia A/S´ Peter Cramer Jensen har aktuelt et blog-indlæg på moderselskabets globale blog, hvori han fortæller om det danske salgsselskabs bidrag til højpræcisionsfræsning hos Hjernø Værktøjsfabrik A/S i Odense, og herunder også hvordan samarbejdsrelationerne i øvrigt er mellem værktøjsproducent og den danske slutbruger.

Konkret har OSG leveret blandt andet endefræsere til et projekt, hvor Hjernø bistår en kunde inden for brændselsceller. Formene kræver bearbejdning i stål med hårdheden 59 HRC. Hertil har OSG leveret henholdsvis WXS-LN-EBD- og CBN-SXB-endefræsere, hvor den første er med OSG´s WXC-belægning, og den sidste, som navnet antyder, en CBN-løsning.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Forud for valget af værktøj var en længere proces, hvor Hjernø inddrog både maskinleverandøren, OSG og Cad-/Cam-leverandøren, for at få optimeret, og sammen har de fire parter bestræbt sig på at finde de helt rigtige parametre, så optimeringsprocessen har nået et tilfredssttillende mål.

Direktør for OSG Scandinavia, Peter Jørgensen, noterer, at selv om virksomheden har arbejdet sammen med Hjernø igennem mere end 15 år, så er det her projekt det, som har involveret parterne mest, og det har været en god oplevelse. Tilsvarende lyder det fra Hjernøs ejer og direktør Aage Agergaard:

"Det vidunderlige ved det her projekt er at det er teknisk udfordrende, og vi sammen med vores leverandører bliver i stand til at hæve barren yderligere for hvad der kan lade sig gøre."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik