Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Lars Olsen (t.v.), W. Olsen & Søn, og Flextek-tekniker Peter Mikkelsen (t.h.) ved det aktuelt installerede Okuma MB66V-center.

6. februar 2019, kl. 07:16 

Okuma på plads hos W. Olsen & Søn

W. Olsen & Søn har netop fået installeret en Okuma MB66V i produktionen Ved midtsjællandske Førslev.


Flextek A/S har aktuelt afsluttet installering og indkøring af et Okuma MB66V i produktionen hos midtsjællandske W. Olsen & Søn A/S ved Førslev, tæt ved Haslev.

Okumas MB66V har blandt andet 20.000 omdrejninger/miniuttet på spindlen og er forsynet med HSK63. Den er opbygget i en kraftig portalstruktur, der ifølge producenten giver en stabil maskine, hvori også indgår Okumas termo-friendly-koncept som standard, så der er mulighed for at styre varmeudvikling på både konstruktion og spindel også ved kontinuerlig drift.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På virksomheden supplerer Okuma-maskinen en alsidig maskinpark, der tæller en række centre til bearbejdning, herunder også til fuld fem-akset fræsning. De moderne CNC.maskiner er tilkoblet  det seneste Cad-/Cam-software, så virksomheden føler sig godt rustet til at løse opgaver, både inden for det primære omårde med værktøjs orme og modeller, men også øvrige opgaver løses for mange typer af kunder, oplyser W. Olsen & Søn.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik