Teknovation Logo
robot

 
  • Ifølge Edge Technology har eksempelvis Audi GmBH meddelt, at automobilproducenten med WORKNC har skåret 30 procent af deres skrubbearbejdning samt tredoblet deres standtid på de skærende værktøj, udelukkende på grund af WORKNC-teknologien.

22. januar 2019, kl. 07:14 

Gratis live web-introduktion til WORKNC

Edge Technology holder fredag og mandag et webmøde, hvor virksomheden med forskellige demoer vil kaste lys over mulighederne med WORKNC Cam-softwaren.


Med et webmøde, der holdes fire gange over to dage, vil Edge Technology nu introducere danske fagfolk for den Hexagon-ejede High-End Cam-software WORKNC.

Den gratis introduktion sker med to sessioner på fredag den 25. januar og mandag den 28. januar. Begge dage vil de ens sessioner blive holdt henholdsvis kl. 09.00 og kl. 14.00.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Eksperter vil gennemgå selve workflowet og de mest basale funktioner, så deltagerne kan få en forståelse for, hvad softwaren kan," siger den danske WORKNC-konsulent for Edge Technology, Søren Friis, og fortsætter:

"Fokus vil ligge på at deltagerne får grundviden om brugen. Vi vil dog demonstrere alt fra de simple emner, frem til det avancerede som fem-akset bearbejdning, samt ikke at forglemme, hvordan brugerne nemt kan automatisere selv de mere avancerede emner."

Edge Technology gjorde i november sit indtog i Danmark sammen den tidligere direktør for DeltaCAM, Søren Friis, der har oprettet en dansk afdeling af den svenske softwareudbyder.

Interessede kan læse mere om arrangementet her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik