Teknovation Logo
robot

 
  • Den 31. marts til 3. april 2020 holdes VTM-messen for fjerde gang i Odense, hvor markedets førende leverandører vil være på plads på udstillersiden.

11. januar 2019, kl. 14:14 

VTM-forberedelserne er godt i gang

Den 31. marts til 3. april 2020 går det for fjerde gang løs med Danmarks førende metalbearbejdningsmesse VTM i Odense. De indledende manøvrer er godt i gang, og for interesserede udstillere, er det tid at få meldt sig til, hvis man vil have indflydelse på standens placering.


Siden messen senest afholdtes, i foråret 2017, har VTM 2020-standsalgsarbejdet løbende været i gang. Nu intensiveres planlægningsarbejdet, og standarealerne vil i nær fremtid blive fordelt mellem de interesserede udstillere fra sidst messen blev afviklet. Og dem, som ikke var med, men gerne vil med i 2020, kan herefter komme i betragtning.

Sideløbende er der også introduceret en opgraderet hjemmeside, som løbende vil blive opdateret frem mod messen. Her kan man blandt andet finde informationer om analyserne blandt såvel udstillere som besøgende fra messen i 2017, ligesom det er her, man finder praktisk info med mere.

I forhold til seneste messe, så er der tale om et mere dynamisk udtryk på hjemmesiden, der har videoklip allerede straks man kommer ind på sitet; vtm-messe.dk – der er her også mulighed for at finde rette kontaktdata, hvad enten man er potentiel besøgende til messen i 2020, tilmeldt som udstiller eller er interesseret i at blive udstiller med mere.

Hertil vil løbende komme meget mere information, ligesom man her også kan finde nærmere oplysninger om messens historie, og herunder læse, at messen er blevet optaget på den europæiske fabrikantforening CECIMO´s liste over de europæiske metalbearbejdningsmesser med meget mere.

VTM 2020 arrangeres i lighed med hidtil af Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, Odense Congress Center samt Teknovation i samarbejde med Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA.

Se VTM 2020-messens hjemmeside ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media