Teknovation Logo
robot

 
  • 75 midtjyske unge 10. klasseelever fik inspiration af industritekniker.nu-rollemodel Jonas Fjord Rindom. Det lover godt for det kommende optag på industritekniker- og værktøjsmageruddannelserne.

9. januar 2019, kl. 21:04 

Midtjyske unge fik inspiration

Initiativet industritekniker.nu er løbende på farten. Et af de seneste tiltag er rollemodeller, og en af dem har netop inspireret blandt 10. klasses-elever i Herning.


Lederen af industritekniker.nu-initiativet Henning Dam beretter aktuelt om et aktuelt besøg ved Sønderagerskolen i Herning, hvor industritekniker.nu har været forbi, for at tale karriereplanlægning med 75 elever fra 10. klasse-centret.

Det er andet år i træk, at industritekniker.nu er inviteret til at fortælle om industritekniker- og værktøjsmageruddannelserne. Rollemodel og industriteknikerelev Jonas Fjord Rindom fra KP Komponenter/Herningsholm hjalp i år Henning Dam.

Og det gjorde han supergodt, rapporterer Henning Dam på LinkedIn, der var glad for bistanden, og glad for at møde de unge, der var meget engagerede igennem de to timer.

Sidste år valgte to elever industriteknikeruddannelsen - målsætningen er således på plads for i år, oplyser Henning Dam, der er optimistisk oven på seancen, ikke mindst takket være Jonas Fjord Rindoms indsats. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media