Teknovation Logo
robot

 
  • Coromant-hovedsædet i svenske Sandviken omfatter også et større teknologicenter, hvor Tech Days 2019-arrangementet afvikles over de tre dage i uge 12.

17. januar 2019, kl. 08:13 

Dansk tur til Tech Days i Sandviken

I uge 12 holdes igen Tech Days ved Sandvik Coromant i svenske Sandviken. Den danske Coromant-division arrangerer tur den 19. til 20. marts, og ud over Coromants Tech Center vil der også blive lejlighed til at besigtige Sandviken Additive Manufacturing.


Klokken 9 til 16 henholdsvis den 19., 20. og 21. marts, byder Sandvik Coromant til nogle informative seminardage og demodage i Sandviken, når det går løs med Tech Days 2019, som i år holdes for tredje gang.

Demonstrationerne foregår ved CNC-maskiner fra DMG MORI, som igen i år er udvalgt til at vise aktuelle bearbejdningsmuligheder ved arrangementet, og den tysk/japanske maskinproducent er således eksklusiv partner på maskinsiden, mens andre medudstillere er virksomheder som blandt andet Ovako Steel, Sandvik Materials Technology og Uddeholm på materialsiden og Mastercam samt Edgecam på Cad-/Cam-siden ligesom man kan se løsninger præsenteret af SCHUNK, Mitutoyo, Renishaw og forhåndsindstilling fra Zoller, oplyser Coromant.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Coromants gule kitler, der bæres af firmaets produktivitetsspecialister, vil blandt flere hovedtemaer igen stille skarpt på det innovative Prime Turning-koncept på dreje-siden såvel som på det aktuelt lancerede program af CoroPlus-løsninger inden for digitalisering samt præsentere en portefølje af løsninger inden for solide hårdmetalværktøjsløsninger.

19. til 20. marts arrangeres der en fælles tur fra Danmark, hvor man, ud over at besøge Tech Days-arrangementet også forsøger at komme ind i Additive Manufacturing-centret, ligeledes i Sandviken, hvor der arbejdes med 3D-print.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik