Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars seneste gevindværktøj med kølemiddelkanaler SER/L-JHP udvider sortimentet af Lay Down-værktøj med firkantet skaft.

Teknovation nr. 1/2019

Gevindværktøj med kølemiddelkanaler

Med tilføjelsen af SER/L-JHP-værktøjsløsninger med kanaler til højtrykskølemiddel udvider Iscar aktuelt sortimentet af Lay Down-værktøj med firkantet skaft, fremhæver den danske repræsentant, KJV A/S.


Brugen af højtrykskølemiddel stiger i takt med, at producenter forsøger at reducere skæretiden, sikre en pålidelig bearbejdningsproces og opnå bedre standtider.

Kortere spån er lettere at håndtere, de vikler sig ikke rundt om emne eller maskindelen. og der er derfor ikke behov for hyppige bearbejdningsstop. Med almindelig køling forhindrer spånerne kølemidlet i at nå frem til plattens skærvinkel i skærezonen, påpeger Iscar i forbindelse med lanceringen af SER/L-JHP-gevindværktøjsløsningerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


JHP-værktøjs kølemiddelstrøm er målrettet præcist imellem platteskær og spån, fremhæver Iscar. Det resulterer i længere standtid og en langt mere pålidelig bearbejdningsproces, hedder det videre.

Som følge af den stigende efterspørgsel på JHP-værktøj tilføjes også gevindadaptere med højtrykskølemiddelkanaler indeholdende DecaIQThread-platter. Adapterne anvendes med standard Modular Grip MAK…-JHP-holdere.

Blandt fordelene fremhæves reduceret temperatur i skærezonen, forbedret overfladefinish og plattens længere levetid samt aøjtrykskølemiddel reducerer eller tilmed eliminerer løsægsdannelse, især i forbindelse med bearbejdning af rustfrit stål og højt legeret stål, og endeligt, at løsningerne byder på forbedret spånbrydning i alle materialer.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik