Teknovation Logo
robot

 
  • Der er forventninger om 15 procent omsætningsvækst i 2019 hos Almexas nytiltrådte bestyrelsesformand Carsten Aaby.

19. december 2018, kl. 08:52 

Ser 15 procent 2019-omsætningsvækst

Der er gang i verdensøkonomien og det mærker man hos Almexa A/S. Den fynske producent af avancerede aluminiumløsninger til blandt andet de globale robot, aerospace- og forsvarsindustrier, venter 15 procent omsætningsvækst i 2019, fortæller den nytiltrådte bestyrelsesformand Carsten Aaby.


Almexa-direktør Roar S. Jensen har i 2018 investeret i avanceret produktionssoftware og øget automation samt ansat flere medarbejdere. Og så er selskabet ændret til et A/S ligesom der er etableret en professionel bestyrelse.

Det er med Carsten Aaby som bestyrelsesformand. Carsten Aaby har i løbet af karrieren blandt andet været salgsdirektør og administrerende direktør hos BROEN A/S.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Formålet med at få Carsten Aaby ind i Almexa er en yderligere styrkelse af virksomhedens strategiske kompetencer. Kombinationen af topklasse-investeringer og styrkelsen af bestyrelsesarbejdet gør at virksomheden til næste år forventer at øge omsætningen med 15 procent. Carsten Aaby vil have specifikke områder og kundeemner i særlig fokus. Tilsvarende vil virksomheden øge sin salgsradius. Her handler det især om en øget opsøgende salgsindsats i forhold til især det nordiske marked og i forhold til det nordtyske, meddeler Carsten Aaby.

Ud over et kontinuerligt at fremme produktiviteten vil Almexa i 2019 derfor især koncentrere sig om at frigøre salgsressourcer og tiltrække endnu flere kompetente medarbejdere. Det i sig selv er en vanskelig opgave i en tid med udbredt mangel på arbejdskraft.

Carsten Aaby ser det som en af sine kerneopgaver at sikre en klar rolle- og ansvarsfordeling, og dermed bringe sine branche- og ledelseserfaringer inde i den løbende sparring med ledelsen, så man kan få sat det lange perspektiv i fokus.

Skal landets mange ejerledede virksomheder vækste er det i mindst lige så høj grad implementering og opfølgning der er brug for, lyder det fra Carsten Aaby.

Carsten Aaby er ikke tilhænger af en distanceret bestyrelsesformandsform, hvor bestyrelsen kun er involveret i virksomheden i forbindelse med de faste bestyrelsesmøder. Derfor spiller Carsten Aaby en rolle hos Almexa som den løbende sparringspartner, der er tæt på den daglige drift.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik