Teknovation Logo
robot

 
  • Mügglers hjemmeside har fået et mere moderne udtryk ligesom sitets features er gjort anvendelige også på Smartphones og Tablets.

18. december 2018, kl. 08:46 

Opgraderet Müggler-hjemmeside

Müggler Engineering ApS har opgraderet og moderniseret firmaets hjemmeside på Internet, så der nu også er adgang til siden med Smartphones og Tablets.


Produktprogrammet hos Müggler er stadig Hyundai Wia- og Maier-værktøjsmaskiner, men de fremtræder nu i et moderne design, og med de seneste modeller og oplysninger på den danske forhandlers hjemmeside, hvor der i øvrigt også er lagt mere vægt på videoklip med flere af maskinmodellerne.

Samtidig er designet udført i en version, så sitet også kan ses fra Smartphones og Tablets, ligesom det så også dukker op ved Google-søgning med videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Mueggler.dk-sitet omfatter naturligt også kontaktinformation til firmaet, ligesom der er indføjet en nyhedsbrev-service, som man kan tilmelde sig.

Ud over salg og service tilbyder virksomheden sig også med rådgining omkring automatisering af CNC-værktøjsmaskinerne samt med Skadesvurdering.

Se den opdaterede hjemmeside ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik