Teknovation Logo
robot

 
  • Corodrill 430 fremhæves til kernehuller og huller med ujævn ind-/udgang ligesom Cormant fremhæver løsningernes størrelseskontrol og rethed.

Teknovation nr. 18/2018

Løsninger optimeret til aluminium

Sandvik Coromant har med Corodrill 400 og Corodrill 430 lanceret bor målrettet brug i aluminium. Borene tilbyder brugeren væsentligt længere værktøjslevetid ved bearbejdning i Iso-N-området, fremhæver den svenske producent.


Cormants CoroDrill 400 og CoroDrill 430 bruger applikationstilpassede substrater og belægninger for at modstå det abrasive slid, der opstår ved høje hastigheder og temperatur, der er så typiske ved spåntagende bearbejdning af aluminium-/siliciumlegeringer og støbejern.

De seneste udviklinger er med til at forlænge værktøjslivet og forbedre produktiviteten, ikke mindst ved større batches, fremhæves det videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Løsningernes tre spånkanaler er udviklet for også at kunne udføre opboring af eksisterende huller (oprømning), og værktøjsløsningerne kan leveres i diameterområdet fra 3 til 25 millimeter i mulige spåndybder op til 8 gange diameter, oplyser Coromant.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik