Teknovation Logo
robot

 
  • En forbedret stålkvalitet gør det lettere for spåntagende virksomheder at udnytte de stadig hurtige bearbejdningsmaskiners fulde potentiale, fremhæver Lemvigh-Müller.

19. november 2018, kl. 07:12 

Hurtigere stål til travle producenter

Lemvigh-Müller meddeler, at leverandøren har opgraderet sit program i blankt stål til bearbejdning i hurtige, spåntagende maskiner med en forbedret kvalitet. Samtidig er flere dimensioner kommet til.


Virksomheder, der arbejder med spåntagende bearbejdning, kan se frem til lettere og hurtigere adgang til en forbedret standardkvalitet i blankt stål.

Det er Lemvigh-Müller, som har opgraderet sin kendte S355J2C+C/+SH-kvalitet, der især bruges til serieproduktion på CNC-maskiner, og har fået tilføjelsen QM, som står for Quick Machining. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Opgraderingen sker for at imødekomme efterspørgsel fra producenter og spåntagende underleverandører, der ønsker at udnytte det fulde potentiale ved stadig hurtigere maskiner og forbedrede værktøjer, forklarer produktspecialist John Serup Jensen, blankt stål hos Lemvigh-Müller:

”Når det handler om at optimere produktiviteten, er materialeegenskaberne vigtigere end nogensinde, og brugerne efterspørger præcist definerede materialekvaliteter, et bredt udvalg af dimensioner og hurtig levering. Det kommer vi nu i møde med S355J2C+C/+SH-QM-kvaliteten,” siger John Serup Jensen.

Kvalitetsopgraderingen indebærer et mere præcist specificeret svovlindhold. Det er blevet muligt ved at source QM-stålkvaliteten fra en kreds af få, udvalgte europæiske leverandører, forklarer produktchef Jesper Andrä, rør og blankt stål hos Lemvigh-Müller:

”For brugerne betyder det, at de vil opleve en mere ensartet stålkvalitet med meget gode og forudsigelige bearbejdningsegenskaber,” siger Jesper Andrä.

Lemvigh-Müllers blank stål-kvalitet S355J2+C/+SH-QM anbefales ved drejning og fræsning, hvor den sammenlignet med almindeligt blankt stål giver en besparelse i skæretid og dermed en reduceret bearbejdningsomkostning, fremhæver virksomheden.

I forbindelse med opgraderingen til QM-kvalitet har Lemvigh-Müller udvidet leveringsprogrammet i begge ender af skalaen, så S355J2C+C/+SH-QM-stål nu fås i dimensioner fra Ø10 til Ø100 mm. Derudover er der tilføjet nogle ”skæve” dimensioner, så i alt 20 diametre er tilgængelige. Stålet fås i længder á 3 eller 6 m og kan leveres med 3.1-certifikat ifølge EN 10204.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik