Teknovation Logo
robot

 
  • Spånliga 2019 vil blandt andet stille skarpt på 3D-metalbearbejdning, og omfatte fremvisning af 3D-printede værktøjsløsninger, robotgribere, fiksturer og opsændingsværktøj.

19. november 2018, kl. 07:23 

Implementering af 3D-metalprint

Styregruppen for forårets Spånliga 2019-program er i færd med at sammensætte programmet. En af de ting, som allerede nu står fast, er at implementering af 3D-metalprint i spåntagningen kommer i fokus.


Foreløbig er der ikke så meget at læse på Spånliga 2019-hjemmesiden, men interesserede kan ud over at tilmelde sig, nu godt forberede sig på, at et af temaerne bliver: Hvordan 3D-print kan implementeres i spåntagningen.

Det vil være et af flere temaer på arrangementet, der holdes i Teknologicentret hos Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning den 13. og 14. marts næste år.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På arrangementet vil man kunne opleve hvordan 3D-print er et hjælpeværktøj til spåntagende produktion. Og hvordan man kan få flere bearbejdningstimer til rådighed ved hjælp af Additive Manufacturing, AM, og lignende, i daglig tale bare 3D-print.

Det bliver også muligt at se 3D-printede værktøjsløsninger, robotgribere, fiksturer og opsændingsværktøj på arrangementet, lover arrangørerne, som i nær fremtid vil løfte mere af sløret for det spændende program.

Som allerede nævnt kan man godt åbnet for tilmelde sig det kommende arrangement - se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik