Teknovation Logo
robot

 
  • Masentia holder 22. november et spændende fem-akset seminar ved hovedsædet i Odense, hvor direktør Flemming Hjort (billedet) og det øvrige team, sammen med Masentia Engineering og Cimco Integration byder inden for.

6. november 2018, kl. 07:18 

Fem-akset seminar hos Masentia

Masentia A/S indbyder den 22. november branchen til at opleve effekten af fem-aksede CNC-maskiner på et målrettet seminar. Her vises noget af det seneste og mest avancerede teknologi inden for programmet af fuldt fem-aksede maskiner.


Masentia meddeler, at virksomhedens specialister i øjeblikket forbereder et spændende fem-akset seminar den 22. november hvor særligt to maskiner kommer i fokus.

Det er henholdsvis det fuldt fem-aksede Mikron Mill P 500U og et Matsuura MX-330-center med 10 paletter, ligeledes fem-akset, der netop nu er under indkøring til seminaret.

Ud over husets egne kompetencer inden for spåntagende maskiner er der også opbakning fra Masentia Engineering, der vil præsentere seneste Hypermill-software, samt samarbejdspartneren Cimco Integretion, som supporterer Mastercam i Danmark, mens det er Edeco Tool, der står for værktøjsvalget i maskinerne.

Arrangørernes eksperter vil på dagen gennemgå blandt andet maskinernes formåen og emnefixturer. Holdere og de valgte skærende værktøjsløsningerer, står Edeco for mens det er Cad-/Cam-firmaerne der præsenterer løsningerne til de fem-aksede præsentationer, og informerer nærmere om programmeringen i henholdsvis Mastercam og Hypermill.

Der er tale om et heldagsprogram, hvor arrangørerne står for forplejningen. Der er start klokken 9.30 og der afsluttes klokken 15.30, oplyses det. Arrangementet er gratis, men kræver forhåndstilmelding.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik