Teknovation Logo
robot

 
  • Her ses et udsnit af Dormer Pramet-lanceringerne i produktprogrammet til formfræsning.

Teknovation nr. 16/2018

Formfræsning i Dormer Pramet-fokus

I efterårets produktlanceringspakke fra Dormer Pramet er blandt andet flere tilføjelser i sortimentet til mellemfin- og finbearbejdning i forbindelse med formfremstilling.


Dormer Pramet er aktuelt på banen med det dobbeltsidede skær CNHX05, der har op til fire skærekanter. Den patenterede Wiper-skæreæg øger produktiviteten, hvilket enten reducerer bearbejdningstiderne ved såvel hjørne- som planfræsning, eller markant øger værktøjets levetid, påpeger Dormer Pramet.

Til skærene lanceres også SCB05C-fræsere for produktiv kopifræsning i stål, hærdede stål og støbejern, fremhæves det videre. Sortimentet findes i diameter 12 til 20 millimeter og byder på tættere mellemrum mellem tænderne end tidligere, hvilket i forhold til standardfræsere øger produktiviteten med i hvert fald 20 procent, påpeger producenten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Værktøjet er udviklet med form-, profil-, dyk- og planfræsning for øje, og optimeret for dybe fræsninger med mange hjørner, hvorfor løsningen hele tiden optimerer bearbejdningen, så man kan mindske vibrationer.

Dormer Pramet leverer nu også dobbeltsidede vendeskær med seks skæreæg, WNHX04, med den patenterede Wiper-skæreæg samt hertil også et tilføjet sortiment inden for kopifræsning, SWN04C, som findes i diameter 20 til 35 millimeter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik