Teknovation Logo
robot

 
  • Seco Tools har udvidet Steadyline-produktserien markant.

Teknovation nr. 16/2018

Forbedrede drejeegenskaber

Seco Tools meddeler, at man nu udvider produktserien Steadyline med flere vibrationsdæmpende dreje-/borstænger og tilhørende hoveder. Produkterne omfatter diameter 25 millimeter-skafter samt GL25-drejehoveder, diameter 100 millimeter-skafter og tilføjelser til udvalget af skrub- og slet-stænger.


Steadyline-produktserien omfatter passiv/dynamisk vibrationsdæmpning, og i løsningerne anvendes en dæmpende masse inde i værktøjsholderens stang. Korte kompakte skærehoveder for at maksimere vibrationsdæmpning, hvilket gør det muligt at bruge værktøj med længde op til ti gange boretangens diameter uden værktøjsvibrationer eller afbrydelser af arbejdet, fremhæver Seco.

Med Steadyline kan man udveksle værktøjshoveder til drejning og boring hurtigt ved hjælp Seco GL-tilslutningen, hvor man monterer hoveder på Steadyline-skafterne med en gentagelsesnøjagtighed på under 5 mymeter og en orienteringskapacitet på 180 procent efter behov.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De aktuelt lancerede diameter 25 millimeter-skafter med GL25-tilslutning er tilgængelige i 6, 8 og 10 gange diameter, og omfatter hårdmetal-forstærkede stænger til de dybeste udfordringer. Steadyline-løsnignerne er tilgængelige i følgende indfæstninger Seco-Capto TM, HSK-T/A cylindriske skafter.

De 16 tilføjne GL25-drejehoveder anvendes til programmer, herunder generel drejning, neddrejning og bagboring med DN.11-, CC.09-, DC..07-, DC..11-, TC..11- og VB..11-skær.

Samtidig lanceres også diameter 100 millimeter-skafter, der passer til eksisterende GL50-drejehoveder og er med Jetstream Tooling højtryks-kølemiddelteknologi gennem BA-til-GL50 adaptere.

Borehoveder med BA060- og BA080-adapter giver mulighed for grov og fin boring med diametre fra 66 til 115 millimeter. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik