Teknovation Logo
robot

 
  • Et Matsuura MX520-center er nu landet hos Kvisgaards Maskinfabrik, hvor det skal sikre virksomheden yderligere kapacitet i den spåntagende produktion.

18. oktober 2018, kl. 07:02 

Matsuura til Kvisgaards Maskinfabrik

Mens andre holder efterårsferie har Kvisgaards Maskinfabrik A/S fået leveret en længe ventet forstærkning til produktionen i form af endnu en Matsuura.


Direktør Kim Kvisgaard, Kvisgaards Maskinfabrik, noterer at det ikke er alle, der har tid til at holde efterårsferie, skriver han aktuelt på LinkedIn.

Virksomheden har således modtaget, den længe ventede forstærkning fra Japan til produktionen, i form af endnu en Matsuura MX520 til samlingen. 

Bøjes Kran & Maskintransport stod onsdag for leveringen, da opstillingen påbegyndtes i går ved virksomheden, hvor maskinleverandøren Masentia stod for opstillingen af maskinen fra Japan.

Her er Masentias service- og applikationstekniker Hans Christian Andersen, i daglig tale HC, nu gået i gang med installeringen og klargøringen, så den hurtigt kan komme op at køre, og Kvisgaards Maskinfabriks kapacitet blive øget og gennemløbstiderne reduceret, fastslår Kim Kvisgaard med tilfredshed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik