Teknovation Logo
robot

 
  • Det er tidskrævende at indføre avanceret software. Det stiller store krav til de ansattes kompetencer. Derfor er virksomheden nu i gang med at oplære medarbejderne i at anvende de muligheder, softwaren indeholder, lyder det fra Roar S. Jensen.

17. oktober 2018, kl. 14:17 

Almexa i større softwaresats

Den danske producent med speciale i spåntagende bearbejdning i aluminium Almexa, der fremstiller avancerede emner til blandt andet globale robot-, forsvars- og aerospacevirksomheder, har foretaget en større investering i produktionssoftware.


Odense-virksomheden Almexa har efter ansættelsen af en række medarbejdere og investereinger i automations- og prodktionsudstyr nu også valgt at geare op på softwaresiden.

Med det nye softwareseup forventer virksomheden vil reducere udvikling-, omstillings- og produktionstiden og dermed styrke produktionen og markedsposition.

Programmerne, der leveres af IPES, består af flere dele i form af CATIA, DELMIA, ENOVIA fra Dassault Systèmes og VERICUT fra CGTech.

Om baggrunden for at Almexa investerer i den avancerede software, fremhæver direktør, Roar S. Jensen:

"Almexa vokser. Vi øger medarbejderstaben og har for nyligt øget investeringerne i nyt produktionsudstyr. Ved at vi investerer i avanceret software, styrker vi vores markedsposition. Vi bliver mere effektive og gør vores investeringer i automationsudstyr mere rentable."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik