Teknovation Logo
robot

 
  • Med CIMCO Machine Simulation får brugerne tilgang til en software, der reducer nedetid, skrot og andet unødigt arbejde,

Teknovation nr. 15/2018

CIMCO Machine Simulation frigivet

Efter at have været under udvikling i flere år er CIMCO Machine Simulation nu frigivet.


Med CIMCO Machine Simulation hjælper Cam-specialisterne fra Cimco A/S nu brugerne med at eliminere potentielt dyre programmeringsfejl og fremskynder opstart af bearbejdningsopgaver.

Dette ved at tilbyde en konkurrencedygtig og brugervenlig løsning til CNC-maskinsimulering, G-kode-verifikation og værktøjsføringsoptimering, fremhæver virksomheden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Softwaren giver blandt andet brugerne mulighed for at verificere NC-kode på en 3D-model af dennes CNC-maskine og se de nøjagtige bevægelser af komponenter som drejebord, spindler og værktøjsskiftere, fiksturer, emner og selv perifere enheder.

Kollisioner, maskinfejl og undgåede ulykker registreres automatisk for at sikre, at fejlfri kode sendes til den fysiske CNC-maskine.

Softwaren er bygget som en fuldt integreret tilføjelse til CIMCO Edit og fungerer som en naturlig tilføjelse til de eksisterende Backplot og Solid Simulation-progrmmer.

Integrationen betyder også, at brugerne har direkte adgang til alle de kraftfulde funktioner i CIMCO Edit, som kombineret medfører en meget effektiv løsning til at lave iterationer til simulering og løsning af problemer i brugeres kode, konstaterers det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik