Teknovation Logo
robot

 
  • Jens Henriksen var anden generation, og mangeårig direktør i C. Henriksen & Co. A/S.

16. oktober 2018, kl. 07:01 

Jens Henriksen er gået bort

I en alt for tidlig alder er tidligere direktør Jens Henriksen, C. Henriksen & Co. A/S, sovet stille ind natten til fredag i sidste uge. Der er bisættelse den 24. oktober klokken 15 i Hørsholm Kirke.


Tidligere direktør for C. Henriksen & Co. A/S, Hedehusene, Jens Henriksen er alt for tidligt sovet stille ind, blot 68 år, meddeler hans efterladte på Facebook.

Han havde trukket sig tilbage, og nød familielivet, efter frasalget af aktiviteterne i det af faderen stiftede selskab C. Henriksen & Co., der blandt andet omfattede agenturerne for CNC-maskiner fra japanske Mori Seiki, amerikanske Haas samt sydkoreanske HwaCheon.

Virksomheden blev solgt til Mori Seiki Europe, og siden lagt sammen med DMG Scandinavia-Denmark, der i dag er kendt som DMG MORI Denmark, Fredericia. Haas-forhandlingen overgik til Edstrøms Værktøjsmaskiner ApS, og HwaCheon er siden landet hos Maskingruppen A/S.

Dødsfaldet kom uventet og han vil blive savnet af alle, der stod ham nær.

Jens Henriksen vil blive bisat onsdag den 24 oktober klokken15 i Hørsholm kirke, og efterfølgende vil der i Rungsted Golf Klub blive serveret øl/kaffe og "lidt til den søde tand", oplyser familien, som i hans ånd byder alle velkommen til at komme og sige farvel til ham.

Æret være hans minde.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik