Teknovation Logo
robot

 
  • Secos Jetstream Tooling er senest blevet tilføjet Iso-værktøjsholdere, som kan sikre højere produktivitet, god spånafgang og god varmekontrol, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 15/2018

Jetstream Tooling-løsninger til Iso-drejning

Seco Tools har aktuelt udvidet sit produktprogram inden for Jetstream Tooling-løsninger med værktøjsholdere, kølevands-clamps og skaftadaptere, der tilsammen optimerer drejningen.


Selv om Seco seneste Iso-værktøjsholdere leverer indvendig køling, kan de stadig benyttes med slanger til udvendigt kølemiddel.

Secos interne JETI-teknologi kanaliserer kølemiddel direkte fra værktøjmaskinen ind i værktøjsholderen og ud gennem aktuelt lancerede kølevands-clamps. Disse clamps er fremstillet med henblik på additiv fremstilling, og deres interne kølemiddelkanaler optimeret specifikt til drejeopgaver for at stabilisere kontrol af spån og standtid. Disse clamps muliggør også en hurtig og ubesværet skift af indsats ved blot at dreje én skrue, fremhæver Seco. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Secos samtidigt udvidede sortiment af skaftadaptere til VDI-maskiner gør det muligt for producenter med VDI-drejemaskiner med revolverhoveder også at drage fordel af egenskaberne i Secos Jetstream Tooling. De tilføjne adaptere giver mulighed for at udnytte de høje produktionsniveauer og den lange standtid, der kommer som følge af brugen af højtrykskøling

Iso-drejeholdere kan fås i firkantede skaftstørrelser 2020 og 2525, og det første område af holdere omfatter 28 produkter. Adapterne er enten placeret på højre eller venstre i VDI-størrelse 30, 40 og 50. VDI-revolverhoveder størrelse 30 og 40 og omfatter firkantede skafter i størrelserne 20 og 25 millimeter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media