Teknovation Logo
robot

 
  • Henning Dam (t.v.) og Lars Lynge (t.h.) brænder begge for arbejdet med at udbrede kendskabet til værktøjsmager- og industritekniker-uddannelserne.

9. oktober 2018, kl. 15:44 

Tingene holdes adskilt i industritekniker.nu

Det giver ingen interessekonflikter, at Henning Dam både står i spidsen for industritekniker.nu, samtidig med at han nu er direktør og medejer af MJC Metal, understreger bestyrelsesformand for industritekniker.nu Lars Lynge. 


Bestyrelsesformand for industritekniker.nu-uddannelsesinitiativet, administrerende direktør Lars Lynge fra Yamazaki Mazak Danmark, der også er formand for Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, understreger, at han har kendt Henning Dam i mange år, og tror fuldt og fast på, at Henning Dam kan adskille tingene, selv om han nu er blevet aktiv spiller i branchen igen:

”Henning Dam brænder virkelig for arbejdet i industritekniker.nu. Det ændrer ikke på noget, at han nu er blevet medejer af virksomhed, som er i konkurrence med mange af de underleverandører, der findes i de forskellige supportteams. Han har min opbakning,” siger Lars Lynge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge Lars Lynge har Henning Dam en professionel tilgang til opgaverne og arbejder i Industritekniker.nu på branchens vegne. Han er en arbejdshest, som ikke går hjem klokken 16.

”Ingen stillede spørgsmålstegn ved det, da Henning Dam tidligere var direktør i Flextek og samtidig varetog opgaverne i industritekniker.nu,” tilføjer Lars Lynge, og forklarer, at Henning Dam fremover opererer med en ny arbejdsfordeling. Tre dage hos MJC Metal i Esbjerg og to dage, og dermed 20 timer i industritekniker.nu. Til gengæld dropper Henning Dam fuldstændigt sine konsulentopgaver.

Antallet af medlemsvirksomheder i de forskellige supportteams ligger på 110. Kredsen er supportteams er senest blevet udvidet med Roskilde og Esbjerg. Efter planen er Aarhus næste supportteam.

Programmet for industritekniker.nu byder resten af året på ca. 20 uddannelsesmesser rundt om i landet. Mange af dem finder sted på lørdage. Derudover er der i den periode planlagt seks til otte skolearrangementer.

I sidste weekend præsenterede industritekniker.nu sit korps af såkaldte rollemodeller på et weekendseminar i Vingsted Centret. Det er unge mennesker, som er i gang med uddannelsen, og som skal virke som ambassadører for uddannelsen.

Lars Lynge fortæller videre, at Industritekniker.nu med midlerne fra Nordea-fonden har oprettet en 20 timers-sekretariatsfunktion i lokalerne hos Dansk Produktions Univers, DPU, i Hedensted. Målet på sigt er at ansætte en person på fuldtid til at varetage alle funktioner:

”Den nye ordning med de 20 timer betyder kort fortalt, at Henning Dam får mere tid til at mødes med medlemsvirksomheder og til at rekruttere nye medlemsvirksomheder,” siger Lars Lynge.

Den årlige generalforsamling i industritekniker.nu holdes den 12. november på adressen hos DPU i Hedensted. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik