Teknovation Logo
robot

 
  • Operations Manager Thorsten Rossen, Brdr. Müller Gas Equipment A/S (t.v.), og Duroc-salgschef på værktøj Henrik Bach Sørensen (t.h.), fandt sammen med Blaser frem til en løsning, der har fjernet tidligere gener.

15. september 2018, kl. 15:48 

Succesrigt olieskifte hos Müller Gas

teknovationNr. 12 - 2018   Müller Gas Equipment A/S producerer stort set alt selv omkring gasflaskeventiler. Og for hele tiden at være konkurrencedygtig, så søger Operations Manager Thorsten Rossen det bedste. Når det gælder køle-/smøremidler i fræse-/bore-afdelingen, så har Blaser fjernet alle tidligere problemer og skabt øget effektivitet.


Det kan være sin sag at fremstille effektivt. Og ofte er det omkring maskinen, at de største fordele kan hentes, når det hele tiden gælder om at fremstillingen skal være maksimal produktiv.

”I forlængelse af at vi robotautomatiserer med stadig flere produktionsceller, og vælger CNC-værktøjsmaskiner, der kan køre ubemandet, så har jeg rettet blikket mod andre områder. I forbindelse med en større maskininvestering forhørte jeg mig hos fabrikanten om deres egne erfaringer med køle-/smøremidler, og de ledte os på sporet af schweiziske Blaser,” fortæller Operations Manager Thorsten Rossen i det aktuelle Teknovation - nr. 12/2018 - om hans introduktion salgschef på værktøj Henrik Bach Sørensen, Duroc Machine Tool.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi var vant til at tømme alle maskiner i både værktøjsafdelingen og i fræse-/boreafdelingen sommer og vinter, og få kølemiddelkarrene renset godt igennem. Derfor var vi også skeptiske, da Henrik Bach Sørensen sagde, at det nok ikke ville være nødvendigt. Vi burde kunne køre uden skift i hvert fald to til tre år,” husker Thorsten Rossen.
Foreløbig er der ikke blevet tømt af, og nu er det to år siden, at olien sidst blev skiftet.

”Det er Blasers BC25 som er hældt på, og vi satser da på, at den heller ikke skal skiftes til jul,” supplerer Henrik Bach Sørensen, og Thorsten Rossen fortsætter:

”Nu er min tillid i hvert fald vokset markant, og min holdning er i dag, at vi kører indtil det er nødvendigt at skifte,” siger han.

Læs hele den spændende artikel i onlineudgaven af Teknovation 12/2018 ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik