Teknovation Logo
robot

 
  • Robotiq fremhæver ikke mindst en højere fleksibilitet og pålidelighed ved brug af UR e-Series-robotter med producentens gribeteknologi og Force Copilot-softwaren ved emnerhåndtering på CNC-bearbejdningscentre.

17. september 2018, kl. 07:03 

Nemmere maskinbetjening med Cobots

Den canadiske producent af griberløsninger Robotiq har lancere en software, der blandt andet skal gøre det lettere at implementere robotemnehåndtering på CNC-maskiner med UR e-Series-robotter.


Med softwaren Force Copilot målrettet Universal Robots UR e-Series-robotapplikationer er gribeopgaver, der benytter kraftstyring, blevet væsentligt lettere at implementere, fremhæver producenten Robotiq.

Softwaren accelererer således, ifølge virksomheden, programmeringen af en lang række opgaver herunder indsættelse af emner og overfladedetektering med producentens gribeteknologi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Endvidere fremhæves applikationer, hvor fleksibiliteten og pålideligheden øges, så som håndtering af emner til og fra bearbejdningscentre, samling af konstruktioner, overfladebearbejdning og Pick-&-Place-opgaver.

“Vores mål er at frigøre enhver produktionslinjeoperatør i verden fra gentagne manuelle opgaver. Med Force Copilot gør vi kompleks robotbevægelsesprogrammering tilgængelig for alle," udtaler direktør for Robotiq, Samuel Bouchard, og fortsætter:

"Force Copilot fungerer som den menneskelige operatørs guide, med henblik på at hjælpe med at programmere robotten hurtigt og nemt. Vi er hermed stolte over at se, at det næste trin i menneskerobotsamarbejdet nu tager form."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik