Teknovation Logo
robot

 
  • Der blev set, følt og diskuteret under de forskellige livebearbejdningsdemo'erne i lokalerne i et hjørne af den spåntagende produktion i Sunds.

13. september 2018, kl. 07:16 

Live-spåner ved Kyotech-premiere

En udvalgt skare af Kyocera Unimerco-kunder var onsdag inviteret til et seminar målrettet deres behov inden for bore- og fræseoperationer i Sunds ved Herning.


Omkring 20 branchefolk fra 15 spåntagende virksomheder deltog onsdag i premieren på Kyocera Unimercos aktuellle seminartiltag for virksomhedens kunder, døbt Kyotech.

Her fik deltagerne en eksklusiv indføring i virksomhedens seneste produkter på bore- og fræsesiden, særligt udvalgt i forhold til virksomhedernes behov og forbrug i dagligdagen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med en håndfuld Live-seancer kombineret med oplæg fra virksomhedens eksperter blev der nørdet igennem over de hele otte timer, fag-delen af arrangementet varede, med fokus på alt fra højeffektiv planfræsning til den seneste indeksserbare bor.

På produktsiden gjaldt det eksempelvis firmaets nyligt lancerede MFPN66-værktøj til planfræsning nu lanceret med mulighed for op til 10 skærekanter pr. skær. 

På boresinden handlede det ikke mindst om den innovative og højeffektive MagicDrill DRV-serie med mulighed for eksempelvis 6XD og DRX-serien.

Arrangementet var dog ikke slut efter det fagligeindhold var overstået. For derefter kunne en række af deltagerne trække racerhjelme over hovedet og indtage den lokale Gokart-bane efterfulgt af en middag i virksomheden.

Det er fremover planen at holde flere seminarer i Kyotech-regi med forskellige fagtemaer alt efter de inviterede kunders behov, påpegede Marketing Coordinator hos Kyocera Unimerco Kristian Kiel Madsen, over for Teknovation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik