Teknovation Logo
robot

 
  • Franz Gruber og bestyrelsesformand for MME Nordic A/S, Poul Henrik Jensen, giver håndtryk på det strategiske samarbejde. Fra venstre: Poul Bek, direktør Gruber A/S, Franz Gruber, grundlægger Gruber A/S, Jens Hansen, indehaver af Danish Tooling Design, Leif Amby, direktør og bestyrelsesmedlem MME Nordic A/S, Poul Henrik Larsen, Søren Thomsen, Jesper Hovmark, Poul Pedersen og Kjeld Pedersen, der alle er bestyrelsesmedlemmer i MME Nordic A/S

7. september 2018, kl. 13:04 

MME Nordic og Gruber i samarbejde

Der er netop indgået et strategisk samarbejde mellem Gruber A/S og MME Nordic A/S, hvor sidstnævnte har købt sig en ejerandel i virksomheden på 30 procent. Danish Tooling Design har samtidig købt 20 procent af Haderslev-virksomheden, hvor ejerskiftet en del af et igangværende generationsskifte, hvor stifter Franz Gruber lader roret gå videre til næste generation.


Som led i et generationsskifte hos Gruber A/S i Haderslev har MME Nordic A/S fra Thisted købt sig en ejerandel i virksomheden på 30 procent, mens Danish Tooling Design i Vejle har købt 20 procent af Haderslev-virksomheden.

Ejerskiftet en del af et igangværende generationsskifte, hvor stifter Franz Gruber lader roret gå videre til næste generation. Og de to nye partnere i virksomheden er i forvejen kendte ansigter hos Gruber. Danish Tooling Design er ejet af Jens Hansen, der i en årrække har arbejdet som konstruktør ved Gruber, og MME Nordic er en tæt og langvarig samarbejdspartner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”For Gruber får nogle af vore tætteste samarbejdspartnere som en del af ejerkredsen. Det giver os stærkere relationer og nye muligheder inden for eksempelvis medico-industrien, og vi ser frem til at opnå rigtig gode synergieffekter inden for salg,” udtaler direktør Poul Bek.

MME Nordic ser det som en strategisk investering i en vigtig samarbejdspartner, som gerne skulle give yderligere forretningsmuligheder:

”Vi får mulighed for at supplere hinanden og opnå en synergieffekt, der åbner for nye og større kunder på nye markeder, samt potentiale for at opdyrke nye kunder inden for de segmenter, hvor vi begge i forvejen er stærke,” siger direktør Leif Amby..

De to direktører er ikke i tvivl om at samarbejdet vil åbne for nogle unikke muligheder

”Vi investerer i en samarbejdspartner, der sikrer os adgang til uvurderlig know-how. Kombinationen af Grubers værktøj og MME Nordics know-how baner vejen for flere unikke løsninger,” vurderer Leif Amby.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik