Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmanns Garant-mikrofræsere findes nu til både højlegeret og hærdet stål.

Teknovation nr. 11/2018

Garant-mikrofræsere til højlegeret og hærdet

Hårdmetal-mikropræcisionsfræserne i Garant-serien fra Hoffmann Group findes fra dags dato også til bearbejdning af højlegeret og hærdet stål.


Garant-mikrofræsere har et specielt lille tolerancefelt på kun 0 til minus 0,005 millimeter, og giver mulighed for at gennemføre fræseopgaver på få tusinddele, fremhæver Hoffmann Group i forbindelse med lanceringen af den udvidede serie af hårdmetal-mikropæcisionsfræsere.

Takket være sortimentsudvidelsen kan de ydelsesstærke værktøjsløsninger således dække et bredere materialespektrum inden for fortrinsvis værktøjs- og formkonstruktion, påpeger virksomheden videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De første mikrofræsere i den seneste generation blev præsenteret i efteråret sidste år, og er udlagt til bearbejdning af alu- og kobberlegeringer, grafit og fiberkompositmaterialer, og med tilføjelsen af Garant hårdmetal-mikropræcisionsfræsere findes nu tre udførelser: Hjørneskarp fræser, torusfræser og radiuskopifræser, fremhæver Hoffmann.

Specielle mikrogeometrier gør skærekanterne stabile; optimerede ende- og tilspidsningsvinkler samt større spånrum regulerer spåndannelsen og spåntransporten. Den seneste generations diabolobelægning giver samtidig mikrofræserme en højere modstandsevne. Multilayer-belægningen i titan-siliciumnitrid er 1 til 2 mikrometer tyk, og sammen med de seneste hårdmetalsubstrater er Garant-mikrofræserne derfor processikre, understreges det.

Mikrofræserne til højlegeret og hærdet stål står fra dags dato til rådighed via Hoffmann Groups E-Shop samt ved hjælp af kataloget 2018/2019.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik