Teknovation Logo
robot

 
  • Nummer 10 kommer vidt omkring de seneste landvindinger inden for effektiv metalbearbejdning.

11. august 2018, kl. 11:33 

Første nummer efter ferien er på vej

teknovationNr. 10 - 2018   Vore distributører har fået overdraget den seneste udgave direkte fra trykkeriet, og mandag morgen starter runddelingen af avisen, der blandt andet stiller skarpt på spændende artikler om effektiv metalbearbejdning, og herunder særligt specialtemaerne om pladebearbejdning og industriel måleteknik.


Blandt de danske forhandlere, såvel som blandt pladebearbejdningens førende producenter af CNC-maskiner, er der stor optimisme. Virksomhederne opgraderer og automatiserer.

Det betyder både øget maskinomsætning såvel som markant øget produktivitet ude i metalvirksomhederne. Ikke mindst i Europa, der p.t. er det marked, hvor der spores størst vækst. Og Danmark er også inde i en god periode.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det lover godt forud for den kommende EuroBLECH 2018-messe, der holdes 23. til 26. oktober i Hannover, og hvortil arrangørerne venter et rekordstort udstillingsareal, med rekordmange udstillere. Forventningerne er også, at de kommende premierer vil skubbe yderligere til væksten, og dermed produktiviteten.

I det ti sider store Pladebearbejdningstema har vi aktuelt taget pulsen på de danske virksomheder, som allerede investerer og er klar til at få yderligere produktivitet inden for dørene.

Læs blandt andet også om hvordan det er lykkedes at nedbringe brændstofbehovet i de seneste Rolls-Royce-jetmotorer, takket være 3D-metalprint.

Desuden stiller vi i det aktuelle Måleteknik-tema blandt andet skarpt på digitaliseringens øgede muligheder inden for industriel metrologi, som var i fokus ved HxGN Live 2018 i Las Vegas op til sommerferien.

Det og meget mere i den aktuelle udgave, der kan ses i online-versionen allerede nu ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik