Teknovation Logo
robot

 
  • Bilas Lars Skaarup Rasmussen (t.v.) og Svend Mortensen, Svend’s Værktøj, ved RoboPower T850-6L-installationen ved virksomhedens Mazak VCN 530C-center.

6. juli 2018, kl. 11:09 

Bila RoboPower til Svend’s Værktøj

Svend’s Værktøj har investeret i en Bila RoboPower T850-6L til deres CNC bearbejdningscenter - en Mazak VCN 530C.


En RoboPower T850-6L er købt til Billund-virksomheden Svend´s Værktøj for at afhjælpe i hverdagen, da medarbejderne ikke skal bruges som fodermaskine til CNC-maskinen.

Medarbejdernes kompetencer skal i stedet udnyttes mere fornuftigt, dette har givet en bedre hverdag til maskinarbejderne, da det har givet mere tid til opstilling og programmering. Det er ligeledes en stor gevinst for virksomheden, at CNC-maskinen får indsat nye emner med det samme, når et emne er færdig, fastslår direktør Svend Mortensen:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi må jo sige at installationen af vores Bila RoboPower har været en god historie, at det kan gå så hurtigt med at få installeret og komme i gang med at bruge ny teknologi er jo fantastisk," siger Svend Mortensen.

Medarbejderne er sluppet af med det kedelige ensformigt arbejde, hvilket har gjort dem mere motiveret. Svend Mortensen udtaler:

"Vi er kommet godt i gang og skal nu ud og finde endnu mere arbejde til robotten og vi befinder os jo i 2018, så selvfølgelig skal en maskinfabrik have en robot."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik